Tjänster

Webbsändning

Vi hjälper er med direktsända event på webben - konferenser, webinar, föredrag, kick-offs, lanseringar m.m. Tillsammans med er skräddarsyr vi den bästa lösningen för en lyckad sändning. Det finns även möjlighet till inspelning av produktionen för senare publicering.

Med hjälp av våra partners kan vi också förmedla externa resurser som professionella programledare, moderatorer och musikunderhållare.

tjänst_webbsändning_1280x900
tjänst_hybrid_1280x900

Hybridmöte/event

Hybridevent är mötesformen som kombinerar scenaktiviteter och åhörare på plats med digitalt deltagande. Detta kräver ofta en mer teknisk komplicerad lösning för att fungera perfekt.

Utmaningen med hybrider ligger i, med hjälp av teknik och framförande, att ge samma upplevelse för åhörare på plats och de digitala deltagarna.

Ett scenario av en hybrid skulle kunna vara ett föredrag från scen och/eller gästtalare digitalt, direktsänt till webb + integrerad Zoom/Teams-uppkoppling.

Vi har stor vana att producera denna form av event och är gärna med i processen från planering till genomförd sändning.

Zoom & Teams Plus

Vi tar hand om era större digitala möten som kräver ”det där lilla extra”. Sänd från studio eller från ert kontor. Vi upprättar en professionell studiomiljö med kameror, monitorer, mikrofoner och videobelysning.

tjänst_zoom-teams_1280x582
tjänst_film-foto-ljud_1280x582

Film, Foto & Ljud

Vi utför även tjänster som inte är dedikerade live-produktioner

Teknisk eventkonsult

När man som företag eller organisation ska arrangera ett eget event från scen är rådet att ta hjälp av en teknisk eventkonsult. Fördelen med denna tjänst är att ni som arrangör säkerhetsställer ett lyckat genomförande utan incidenter. Nog så viktigt att ge ett professionellt och förtroendeingivande intryck då man står som värd för ett viktigt event.

Det våra kunder ofta uppskattar är att inte behöva lasta en egen resurs på en omfattad uppgift och att under eventet känna sig lugn och trygg över att allt bara fungerar. 

Tjänsten innehåller:

tjänst_teknisk-konsult_1280x900